Het derde seizoen van Love, Victor is niet alleen het laatste, maar ook een stuk korter: er zijn geen tien, maar afleveringen gemaakt. De serie zal vanaf 15 juni te zien zijn op Disney+ en de synopsis luidt als volgt:

Dit seizoen gaat Victor op een ontdekkingsreis naar zichzelf. Hij moet niet alleen beslissen mét wie hij wil zijn, maar vooral wie hij wíl zijn. Nu ze zich moeten voorbereiden op een leven na de middelbare school, zien Victor en zijn vrienden zich geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te bepalen.

Originele cast keert terug

Michael Cimino zal terugkeren als het titelpersonage, evenals Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Anthony Keyvan, Isabella Fernandez, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz en Ava Capri.

Love, Victor heeft zeer positieve kritieken ontvangen van critici en fans van de originele film, Love, Simon, die geschiedenis schreef als de eerste film van een grote Hollywood-studio die draaide om een homoseksuele romance. De eerste twee seizoenen leverden ook twee GLAAD Media Awards op voor Outstanding Comedy Series.

Op Disney+ en Hulu

Eerder deze week werd aangekondigd dat de serie nu beschikbaar zal zijn voor Amerikaanse kijkers op Hulu en Disney+. Love, Victor was oorspronkelijk bedoeld voor Disney+, maar werd aanvankelijk alleen uitgebracht op Hulu nadat leidinggevenden hun bezorgdheid hadden uitgesproken over de lhbtq-thema's en het alcoholgebruik in de serie.

Hulu-president Joe Earley zei in een verklaring: "We zijn trots op Love, Victor en willen de serie op 15 juni naar een zo breed mogelijk publiek te brengen door de volledige serie te streamen op zowel Disney+ als Hulu.”

Bron: Gay Times