Video: zo ziet de cast van Dynasty er tegenwoordig uit

Leestijd: < 1 min

Altijd leuk: kijken hoe de acteurs uit series van vroeger er uitzien anno 2022. Het YouTube-kanaal Casts’ Then & Now kijkt per tv-serie hoe de sterren van weleer zijn veranderd, van Dynasty en Baywatch tot Little House on the Prairie. We zetten de leukste video’s voor je op een rijtje.

Dynasty begon helemaal aan het begin van de jaren tachtig en stopte na negen seizoenen en 220 afleveringen. Een actrice als Heather Locklear was op haar twintigste voor het eerst te zien als Sammy-Jo, het weerspannige nichtje van Krystle. Inmiddels is ze zestig en is eigenlijk alleen haar haarkleur nog hetzelfde.

Niet helemaal accuraat

En zo komen alle prominente hoofdpersonages én de belangrijkste bijrollen voorbij in een filmpje van bijna zeven minuten – dat overigens niet helemaal accuraat is, want op de foto van de Joan Collins is ze ineens veranderd in een hoogblonde vrouw.

Maar bij de meeste foto’s is het mooi om te zien hoeveel of juist hoe weinig de acteurs van weleer zijn veranderd. En ook hoeveel van die acteurs er inmiddels niet meer zijn…

Baywatch

Het YouTube-kanaal Casts’ Then & Now heeft nog meer series tegen het licht gehouden, zoals Baywatch en Little House on the Prairie. Hieronder een overzicht.

Powered by Labrador CMS