Op 24 juni verschijnt een eerste versie van Finally Enough Love, met daarop een selectie van Madonna’s beste dance remixes: zestien in totaal. Op 19 augustus verschijnt de volledige versie, getiteld Finally Enough Love: 50 Number Ones. Hiermee viert de zangeres dat ze in de Amerikaanse dance-lijst van Billboard vijftig keer op nummer één heeft gestaan. De titel van het album verwijst naar een zin uit de tekst van 'I Don't Search I Find', haar laatste nummer één-hit tot nu toe uit 2019.

Alles geremastered

Beide releases verschijnen op vinyl, op cd en digitaal. De collectie bevat Madonna’s favoriete remixes en zeldzame en onuitgebrachte remixes, allemaal newly remastered door Mike Dean, die Madonna’s meeste recente albums Rebel Heart (2015) en Madame X (2019) heeft geproduceerd.

Het gaat in veel gevallen om edits van bestaande remixes, maar de tracklist bevat ook niet eerder uitgebrachte versies. Zo is de ‘Alternate Single Remix’ van ‘Keep It Together’ nooit eerder verschenen, net als de ‘Offer Nissim Promo Mix’ van ‘Living For Love’.

Veertig jaar

Madonna bracht in oktober 1982 haar allereerste officiële single uit, ‘Everybody’. Om te vieren dat haar muziekcarrière dit jaar precies veertig jaar bestaat, zullen er later dit jaar nog enkele verrassingen volgen.

Winq hoopt daarbij op een remix-album met splinternieuwe versies van haar grootste hits. Zoals bijvoorbeeld de ‘Frozen’-remixes van Sickick, of nog niet bestaande remixes van pak ‘m beet ‘Like a Prayer’ of ‘Into the Groove’.

Tracklist

Maar eerst dus Finally Enough Love. Kijk hier voor de complete tracklist van zowel de korte als de lange versie.