RuPaul Drag Race All Stars 7: bekijk hier de nieuwe trailer

Dramatische titanenstrijd met alleen maar winnaars

Leestijd: < 1 min

RuPaul’s Drag Race All Stars 7 belooft heel wat drama met zich mee te brengen. Het is het allereerste seizoen met alleen maar winnaars, die dus allemaal wat te verliezen hebben. Hoe dat eraan toe gaat? Daarvan zie je alvast een glimp in de nieuwe trailer.

Jaida Essence Hall, Jinkx Monsoon, Monet X Change, Raja, Shea Couleé, The Vivienne, Trinity 'The Tuck', en Yvie Oddly hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal al eens een seizoen van RuPaul’s Drag Race gewonnen – in een reguliere reeks, in de VK-versie óf in een All Stars-variant.

The queen of all queens

Nu keren ze terug in het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars en dat belooft een enorme titanenstrijd te worden. Alles draait om de vraag: ‘Who will be the queen of all queens?’

Volgens RuPaul is de concurrentie moordender dan ooit. In de onderstaande trailer is te zien hoe Shea en Trinity elkaar vocaal in de haren vliegen. “Ik dacht dat wij vriendinnen waren!” Iets verderop in de video is te zien hoe Trinity en Monet, die gezamenlijk All Stars 4 hebben gewonnen, met elkaar samenzweren.

Naomi

Ook Drag Race UK’s the Vivienne laat haar tanden zien: “Het is hoog tijd om deze bitches te laten zien hoe het écht moet.” En dan blijkt dat Naomi Campbell ook nog een belangrijke rol speelt in dit nieuwe seizoen.

Afijn, dat wordt een spektakel. Hier de eerste beelden!

Powered by Labrador CMS