Winq ♥︎ Sneakers

Winq Loves ... Balenciaga

Triple S Vegan

Leestijd: < 1 min

Bij Winq zijn we gek op bijzonder design. Vandaag lichten we deze bijzondere sneaker van Balenciaga uit. 

Balenciaga Triple S Vegan
Balenciaga Triple S Vegan

Ben jij op zoek naar hippe en comfortabele sneakers voor de zomer? Kijk dan eens naar deze mooie beige Triple S Vegan sneakers van het luxe modemerk Balenciaga. Ze zien er heel leuk uit en zijn zoals je van Balenciaga mag verwachten: helemaal fashionable. 

Luxe materialen
Net als bij alle sneakers van Balenciaga is er ook bij deze sneakers gebruik gemaakt van luxe en dure materialen. En er zijn innovatieve technologieën gebruikt, zoals 3D-bedrukt rubber, 3D-breisel en de No Memory foamtechnologie. 

Door de inzet van deze technologieën zijn bijvoorbeeld de zolen van de schoen heel licht qua gewicht, terwijl ze toch een optimale demping bieden. Dat maakt de schoenen behalve voor dagelijk gebruik ook perfect voor recreatief gebruik. Sportievelingen die tijdens het hiken en hardlopen deze sneakers dragen, zullen merken dat zij hun voeten optimaal kunnen afzetten en vervolgens ook weer zacht neerkomen.  

Balenciaga Triple S Vegan
Balenciaga Triple S Vegan

Duurzaam
Balenciaga draagt ook haar steentje bij aan dierenwelzijn, want de sneakers zijn gemaakt van 100% veganistisch leer. Veganistisch leer is makkelijk te onderhouden, stevig, diervriendelijk en duurzaam. Deze sneakers passen perfect bij de vernieuwende collecties van die we van modehuis Balenciaga kennen. 

Hoe te dragen
Door de neutrale beige kleur kunnen de sneakers goed worden gecombineerd met de rest van je garderobe. Match ze bijvoorbeeld met een mooie zwarte of lichtblauwe jeans en je komt meteen stylish voor de dag. En ondanks dat je bij het zien van deze sneakers gelijk denkt aan een sportieve outfit, kun je ze ook goed combineren met pastelkleurige blazers voor een meer chique uitstraling. 

Verkrijgbaarheid
Aan Balenciaga sneakers hangt een prijskaartje, maar je krijgt wel waar voor je geld. Ze zijn met de grootste zorg gemaakt en het zijn exclusieve statussymbolen. Met schoenen van Balenciaga weet je zeker dat je een uniek paar sneakers in huis hebt. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er heel erg lang plezier van zult hebben.

Je shopt deze leuke sneakers bij Winkelstraat.nl

Powered by Labrador CMS