Mattel lanceert drie RuPaul ‘Little People’-poppetjes

Leuk voor de verzamelaar

Leestijd: < 1 min

Mattel ken je natuurlijk van Barbie. Het was dan ook erg leuk geweest als er een RuPaul-versie zou komen van Barbie, met afneembare pruik en bril bijvoorbeeld. Zover is het nog niet, maar er zijn nu wél drie ‘Little People Collector’-poppen verschenen met drie iconische looks van Mama Ru.

Het idee achter ‘Little People Collector’ zit ‘m met name in dat laatste woord: mensen sparen de collectie kleine poppetjes. Er zijn al diverse bekende gezichten verkrijgbaar, onder wie die van de Golden Girls, personages uit Toy Story en van de Amerikaanse versie van The Office.

Nu zijn er ook drie RuPaul-poppetjes toegevoegd aan de ‘Little People Collector’-versie van Mattel: twee in drag en eentje zonder. Fans van RuPaul’s Drag Race zullen de iconische looks meteen herkennen, want ze zijn gebaseerd op outfits die Ru droeg tijdens afleveringen van de show.

De poppetjes zijn onder meer te koop via Amazon.com, voor $14,99. Wat nu dus nog ontbreekt is een heuse RuPaul-Barbie, liefst met een collectie afneembare pruiken en nog meer uitzinnige outfits. Dus hopelijk staan ze bij Mattel nu open voor dat idee…

De complete set van drie Little RuPaul People.
Mama Ru is dol op disco en draagt regelmatig dit soort haarbanden. Bijvoorbeeld op de achterkant van haar boek 'Workin’ It!: RuPaul's Guide to Life, Liberty, and the Pursuit of Style'.
Als RuPaul de queens bezoekt in de werkroom, draagt hij pakken van Klein Epstein & Parker. Dit is zijn signature look als hij niet in drag is.
Deze look stamt uit de vierde aflevering van het vierde seizoen van RuPaul’s Drag Race, getiteld ‘Queens Behind Bars’.
Powered by Labrador CMS