Onlangs brachten we nog een serie ontroerende gay commercials die was verzameld door YouTube-kanaal Broken Rainbows. Deze keer komen ze met een serie reclamespots die vooral bedoeld zijn om te lachen. Met twee series zelfs, want kennelijk was de voorraad groot genoeg voor een deel twee.

Baardige beermannen

Een van de leukste spots is die van honingmerk The Three Bears, waarin drie baardige beermannen zich vermaken in een hutje in een bos. Die wordt direct gevolgd door een reclame voor Pot Noodle, waarin een jongeman zich lijkt op te maken voor een bokswedstrijd. Hij traint zich suf, maar hoe gaat hij in godsnaam winnen van de spierbundels in de ring? Dan blijkt dat hij een heel andere functie heeft, en wordt toegejuicht door zijn hele familie.

De meeste commercials zijn Amerikaans, maar aan het einde van deel één komt ook een Franstalig spotje voorbij met daarin een zoon die zijn vader tegenkomt als die is gekleed als dragqueen.

Vrolijke beelden

Deel twee trapt af met een boze vrouw die een mannenkoppel streng te woord staat omdat ze ‘het huwelijk bezoedelen’, iets wat de kijker vervolgens letterlijk moet nemen. En zo gaat het ruim negen minuten door. Sommige commercials zijn wat flauw, andere daarentegen om helemaal vrolijk van te worden. Hier de beelden!