Bekijk de trailer van My Fake Boyfriend

Leestijd: < 1 min

Keiynan Lonsdale ken je wellicht van Love, Simon. In My Fake Boyfriend is hij te zien als Andrew, die wordt gedumpt door zijn vriend Nico. Twee vrienden denken hem te helpen door een nep-vriend voor hem te creëren, die viraal gaat op social media. Maar dan komt Andrew in het écht een leuke jongen tegen. Wat nu? Dat is het verhaal van My Fake Boyfriend. Bekijk hier de trailer.

My Fake Boyfriend is een comedy die binnenkort te zien is op Amazon Prime Video. De hoofdrol is weggelegd voor Keiynan Lonsdale, die eerder een prominente gay-rol had in Love, Simon.

Deepfake-technologie

Deze keer is hij te zien als Andrew, die aan de kant wordt gezet door Nico, een nogal naargeestig type. Andrews vrienden Jake en Kelly (rollen van Dylan Sprouse en Sara Hyland) besluiten hem te helpen en verzinnen een fictieve vriend voor hem: ‘Cristiano’. Met geavanceerde deepfake-technologie geven ze Cristiano’s personage vorm en al snel gaat Cristiano viraal op social media.

Intussen ontmoet Andrew een charmante restauranteigenaar genaamd Rafi, die niet weet dat Cristiano nep is. Op de achtergrond figureert dan ook nog Nico, die inmiddels jaloers is geworden op Andrew, terwijl Jake en Kelly ruzie maken over Cristiano, die inmiddels een heel eigen online leven is gaan leiden.

Première: 17 juni

My Fake Boyfriend gaat op 17 juni in première op Amazon Prime Video. Bekijk hier de trailer!

Powered by Labrador CMS