Hot op Instagram: Fire Island-acteur Joel Kim Booster

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Fire Island is nu te zien op Disney+. De film gaat over een groep gays die daar komt feesten. In de hoofdrol is acteur Joel Kim Booster te zien, die ook verantwoordelijk was voor het scenario: een queer bewerking van Jane Austens boek Pride and Prejudice. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

In een interview met NPR vertelt Joel Kim Booster dat hij het een enorme stunt vindt dat uitgerekend Disney+ een film streamt waarin gay orgies zijn te zien. “Seks is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van de gebeurtenissen op Fire Island”, vertelt hij. “We kregen van Disney te horen dat we zoveel mogelijk billen mochten laten zien als we wilden. De enige beperking was: geen piemels.”

Klasseverschillen

Fire Island is een bewerking van het boek van Jane Austen, Pride and Prejudice, wat begon als een grap. “Jane Austin schrijft prachtig over klasseverschillen en de wijze waarop mensen met elkaar communiceren. In de queer community die Fire Island is, komt dit ook naar buiten. Daar draait het dan voornamelijk om geld, maar ook om het bewustzijn van mannen over hun lichaam, mannelijkheid en afkomst.”

Joel Kim Booster tekende niet alleen voor de bewerking van Pride and Prejudice tot een nieuw scenario, hij speelt ook de hoofdrol in de film. Wij doken intussen even in zijn Instagram-account, dat grappig genoeg 'I Hate Joel Kim' heet. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS