Afgelopen vrijdag verscheen de romantische komedie Fire Island op Disney+. Binnenkort gaat Bros in première, de film van en met Billy Eichner. En nu wordt een derde gay rom-com aangekondigd met de naam Red, White, and Royal Blue.

Prins Henry

De film is gebaseerd op de populaire roman met dezelfde naam van Casey McQuiston. Taylor Zakhar Perez (zie foto) speelt de rol van Alex Claremont-Diaz, de zoon van de president van de Verenigde Staten en Nicholas Galizine is te zien als prins Henry, een lid van de Britse koninklijke familie.

Het verhaal begint met het feit dat Alex en Henry een hekel aan elkaar hebben en hun jarenlange ruzie moeten zien te verbloemen door zich voor te doen als beste vrienden. Maar hoe langer ze in elkaars gezelschap verblijven, hoe beter het klikt tussen de twee, net zolang tot er iets moois opbloeit.

Cast

Perez speelde eerder in de Netflix-filmserie The Kissing Booth en Galatzine speelde eerder een prins in de recentste remake van Cinderella, die te zien is op Amazon Prime Video.

Naast deze twee acteurs is Uma Thurman gecast als president van de VS, Ellen Claremont. Andere bekende acteurs die meespelen, zijn Stephen Fry, Clifton Collins Jr. en Ellie Bamber. Matthew López regisseert de film, waarvan hij ook het verhaal bewerkte tot een scenario.

Eind juni gaat de film in productie, een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Deadline