Calvin Klein viert familiegevoel met This is Love-campagne

Bekijk hier de de foto's en de video

20 juni 2022, Winq redactie, 4 minuten

De chosen families binnen de lhbtq-gemeenschap staan centraal in de nieuwste campagne van Calvin Klein, die This is Love is genoemd. Vrienden, partners, geliefden, buren, bondgenoten en nog veel meer mensen delen wat familie voor hen betekent. De campagne bestaat uit een kledingcollectie die een nieuwe kijk geeft op Pride. Bekijk hier de video en de foto’s.

De cast voor deze Pride-campagne is vastgelegd door de in Brooklyn woonachtige fotograaf en kunstenaar John Edmonds. Hij heeft het emotionele gevoel van ‘familie’ laten zien door de campagne te vast te leggen als een fotoalbum met pioniers, entertainers en voorstanders uit de lhbtq-gemeenschap.

De chosen familie bestaat uit: filmmaker John Waters samen met Mink Stole, actrice Sasha Lane en Sergio Lane, teamleden van jongerenorganisatie The Trevor Project, muzikant Snail Mail en haar crew, de legendarische ballroom community House of Xtravaganza, haarstylist Holli Smith met haar verloofde Pony, acteur Justice Smith samen met vriend en acteur Nic Ashe en het Afrofuturistische kunstcollectief TRIBE Collective.

Bekijk hier de beelden uit de nieuwe campagne, afgewisseld met outfits uit de Pride-collectie.

Gestyled in de This is Love-collectie, gecombineerd met Calvin Klein-essentials, is de cast vastgelegd met hun dierbaren in een kalme setting waar verbinding, intimiteit en de speelse kant van hun relatie zich toont. Deze campagne is non-traditioneel, onvoorwaardelijk en bovenal écht: dit is ‘familie’ door de lens van Calvin klein.

Progress Pride-vlag

De This is Love-collectie – bestaande uit kleding, ondergoed en activewear – heeft kleuren die geïnspireerd zijn op de Progress Pride-vlag. Elk item heeft een label dat is gewoven met de kleuren waar de vlag voor staat: zwart voor beauty; bruin voor power; roze voor sex; oranje voor healing; geel voor sunlight; bruin voor harmony; wit voor non-binair; turkoois voor magic; blauw voor serenity. De vernieuwde ondergoedcollectie heeft combinaties stoffen en kleuren een knipoog geven naar de hechte banden die te zien zijn in het LGBTQIA+ spectrum van seksualiteit, genderidentiteit en sekse.

In 2022 heeft Calvin Klein tot nu toe 400.000 dollar toegezegd ter ondersteuning van NGO’s die strijden voor de lhbtq belangen, gelijkheid, veiligheid en rechtvaardigheid.

The Trevor Project

Drie medewerkers van The Trevor Project, ’s werelds grootste organisatie voor zelfmoordpreventie en crisisinterventie voor lesbische, biseksuele, transgender, queer en questioning jongeren, zijn in de campagne vertegenwoordigd. Calvin Klein is een trotse supporter en financiële sponsor van het baanbrekende werk van The Trevor Project, dat essentiële 24/7 crisisdiensten via telefoon, sms en chat aanbiedt en verder ook zelfmoordpreventieprogramma’s en andere middelen heeft om lhbtq-jongeren en hun families, opvoeders en supporters te ondersteunen.

Calvin Klein ondersteunt ook de initiatieven van ILGA World als de wereldwijde stem van lhbtq netwerken, gemeenschappen en bewegingen die zich blijven inzetten voor een wereld waarin iedereen veilig, gelijkwaardig en vrij kan leven.

Overige projecten

Daarnaast zal Calvin Klein in 2022 blijven samenwerken met PFLAG National en Transgender Law Center om hun cruciale werk te ondersteunen in het bevorderen van lhbtq onderwijs, veiligheid, inclusie en rechtvaardigheid.
 
Calvin Klein Australië zet ook haar samenwerking met BlaQ Aboriginal Corporation voort om de zichtbaarheid van de Aboriginal en Torres Strait Islander lhbtq-gemeenschap te blijven versterken.

Kijk voor de collectie op de website van Calvin Klein.

Magazine 115
Onze extra dikke Pride-special!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau