Op de redactie van Winq kregen we een brief van Patty Brard. Tijdens het samenstellen van haar ‘From PB with Love’-zomercollectie wist ze het zeker: er moest een BBQ-schort komen. En het is niet alleen bij een schort gebleven, ze heeft een complete barbecuecollectie ontwikkeld voor Kruidvat.

Panterspulletjes

Vanaf zondag 26 juni zijn naast het BBQ-panterschort ook een aantal jurken en een sportief jeansjack verkrijgbaar, maar ook interieuritems waaronder zomerse kussens en reisbenodigdheden als een toilettas die je kunt ophangen (handig voor op de camping).

In haar brief schrijft Patty verder: “Bovendien claimen mannen al jaren de BBQ-baas te zijn, dus vind ik het de hoogste tijd voor verandering. Met dit leuke BBQ-schort met panterprint zijn wij dames ook helemaal klaar om te BBQ’en. En barbecueën mag overigens ook best wat vriendelijker, het hoeft niet altijd met die grote hompen vlees en die flessen vol saus, maar kan natuurlijk ook heerlijk zijn met verse groente of stukken verse ananas. Die belanden bij ons thuis in ieder geval graag op de hete grill.”

Vanaf 26 juni te koop

Dat mag Patty natuurlijk allemaal vinden, maar mannen kunnen zo’n panterschort ook prima aan. Dus wees er snel bij en sla op 26 juni je slag op Kruidvat.nl. Hieronder alvast een foto uit Patty’s BBQ-collectie.