Harry Styles helpt fan met coming-out: “Je bent nu een vrij man!”

Mattia wilde even iets laten weten...

24 juni 2022, Winq redactie, 2 minuten

Tijdens zijn concert in de Wembley Arena in Londen heeft Harry Styles een fan uit het publiek gepikt die een bijzondere boodschap had. Een zekere Mattia had het optreden van de zanger aangegrepen om publiekelijk uit de kast te komen. Hier de beelden!

De 28-jarige Harry Styles gaf een reeks concerten in de Wembley Arena in Londen. Tijdens zijn concert op zondag 19 juni vroeg hij aan het publiek of ze het een beetje leuk hadden. In de spotlights ontwaarde hij een fan die een kartonnen bord bij zich had met daarop een tekst.

'Will you help me come out?'

Het bleek te gaan om de Italiaanse Mattia, die het concert van Styles wilde aangrijpen voor een publiekelijke coming-out. De zanger vroeg aan hem: “Wil je dit echt doen?”, waarna hij het stuk karton in ontvangst nam. Erop stond te lezen: “From Ono to Wembley: help me come out?” De zanger hield het bord omhoog en gaf het daarna terug, om vervolgens met een regenboogvlag te zwaaien en Mattia toe te juichen: “Je bent nu officieel uit de kast en je bent officieel gay! Je bent nu een vrij man!”

Daarna zweepte Styles het publiek verder op en riep hij iedereen op om Mattia te feliciteren met zijn coming-out. Het was overigens niet de eerste keer dat de zanger zoiets deed. Vorig jaar november hielp hij een jonge fan aan zijn moeder te vertellen dat hij gay was.

Bekijk hier de beelden van het concert van 19 juni.

Bron: Attitude

Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau