Hot op Instagram: Westworld-acteur James Marsden

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

De een vindt dat er geen touw aan vast te knopen is aan Westworld, een ander gaat juist helemaal op in de parallelle werelden die worden geschapen in de HBO-serie. Seizoen vier is net van start gegaan en James Marsden is weer van de partij. Op zijn Instagram deelt hij nieuwe kiekjes, maar ook klassiekers uit zijn modellentijd. Hier zijn mooiste foto’s.

James Marsden begon zijn carrière ergens in de jaren negentig als model. Daarna brak hij door als acteur en was hij onder meer te zien in de series Ally McBeal, 30 Rock, Dead to Me en Westworld.

Robotwereld

Die laatste serie is te zien op HBO Max en ging in eerste instantie over een organisatie die een soort cowboy-pretpark had neergezet waarin volwassenen zich op alle mogelijke manieren konden uitleven op robots. Gaandeweg bleken die robots over gevoelens en herinneringen te bezitten en door de seizoenen heen zijn er allerlei parallelle werelden bijgekomen waarin verschillende versies van die robotmensen figureren.

Teddy Flood

Een van de centrale personages in de eerste seizoenen was Teddy Flood, die wordt gespeeld door de inmiddels 48-jarige James Marsden. Die keert in het vierde seizoen weer terug, dus daarom staat Marsden deze week in de spotlights als hunk op Instagram. Hier de mooiste foto’s van zijn account.

Powered by Labrador CMS