Winnen

Winnen bij Winq!

Alleen voor abonnees

15 juli 2022, Winq redactie, 2 minuten

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Kans maken? Kies op deze pagina wat je wilt hebben. Als je in de prijzen bent gevallen hoor je dat na 8 september.

Let op: alleen abonnees van Winq maken kans op deze prijzen. Nog geen abonnee? Klik dan hier. Meedoen kan tot 8 september 2022. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

5 x Clarins beautypakket

(t.w.v. € 212)

Pride is een leuke maar ook pittige tijd: als je dagenlang van het ene feestje naar het andere gaat, is het belangrijk om tussendoor je huid goed te verzorgen. Met dit beautypakket van ClarinsMen zit je helemaal goed: de Exfoliating Cleanser reinigt en zuivert je huid, het Double Serum stimuleert de vijf vitale functies van de huid (hydratatie, voeding, zuurstofvoorziening, vernieuwing en bescherming), de Energizing Gel geeft de oververmoeide huid een boost en de Energizing Eye Gel zorgt voor een uitgeruste blik.
www.clarins.nl

Clarins beautypakket.
Clarins beautypakket.

3 x Babor pakket

(t.w.v. € 85,90)

Je rimpels zijn nooit meer hetzelfde na gebruik van de HSR LIFTING neck & décolleté cream van Babor. Deze verzorgende crème voor in je hals zorgt voor een voelbare lifting van de huid. Ook als je last hebt van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken, is deze crème het proberen waard. Het vermindert namelijk vlekken in je hals en decolleté.
www.babor.com

Babor pakket.
Babor pakket.

3 x Molton Brown Re-charge Black Pepper eau de parfum (100ml)

(t.w.v. € 130)

Britse parfummaker Molton Brown viert het 20-jarig bestaan van de iconische Re-charge Black Pepper collectie. Deze houtachtige citrusgeur heeft een rijke erfenis, en blijft een prijswinnende favoriet, geliefd om zijn universele aantrekkingskracht. Het eau de parfum opent met kruidige noten, geaccentueerd door zachte nuances van bergamot, versterkt met een kenmerkende noot van opvallende mirtepeper. De drydown onthult voluptueus eikenmos en houtachtige diepte.
www.moltonbrown.com

Molton Brown Re-charge Black Pepper eau de parfum.
Molton Brown Re-charge Black Pepper eau de parfum.

20 x Veranderen: Methode van Édouard Louis

(t.w.v. € 23)

Édouard Louis, geboren als Eddy Bellegueule, is een van de grote literaire talenten van deze eeuw. Hij schreef meerdere boeken over zijn achtergestelde jeugd in Noord-Frankrijk, een homofoob, agressief milieu waar hij uit wist te ontstnappen. Zijn droom: een beroemd schrijver worden die herkend wordt op straat. Missie geslaagd, hoewel het resultaat minder zaligmakend bleek dan gehoopt. Inmiddels wil hij niets liever dan alleen zijn en nooit meer hoeven spreken. Over die ontwikkeling schrijft hij in zijn nieuwste boek Veranderen: Methode.
www.debezigebij.nl

Veranderen: Methode van Édouard Louis.
Veranderen: Methode van Édouard Louis.

5 x Laurent Vergne zwembroek

(t.w.v. € 45)

Met deze zwembroek van het Frans-Nederlandse modemerk Laurent Vergne ben je helemaal klaar voor de zomer. De kleuren van de strepen in French-Navy, Bordeaux-Rouge en Ciel-Blue geven je direct het gevoel van de Franse Rivièra. Je ziet jezelf al slenteren over Promenade des Anglais in Nice of door de straten van Saint-Jean-Cap-Ferrat in deze kleurrijke zwembroek. De stof voelt comfortabel en droogt snel op. Aan de binnenkant vind je, net als bij alle kleding van Laurent Vergne, een inspirerende quote.
www.laurentvergne.com

Laurent Vergne zwembroek.
Laurent Vergne zwembroek.
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau