Heartstopper-acteurs zetten anti-gay demonstranten te kijk tijdens London Pride

Hier de beelden

Leestijd: < 1 min

Drie acteurs uit de Britse serie Heartstopper liepen mee in de Pride Parade in Londen, afgelopen weekend. Toen ze stuitten op een groepje anti-lhbtq-demonstranten, wierpen ze die handkusjes toe. En acteur Joe Locke stak z’n beide middelvingers naar ze op. Hier de beelden!

De Netflix-serie Heartstopper is een van de grote hits van dit jaar. In de serie is het wel en wee te zien van een groep scholieren en met name van Nick en Ben en hun prille liefde. In de hoofdrollen zijn Joe Locke en Kit Connor te zien. Ook Corinna Brown en Sebastian Croft spelen ook een rol.

De acteurs maakten afgelopen weekend hun opwachting bij de parade tijdens London Pride. In een video is te zien hoe de drie samen met een groep jonge mensen dansen op Whitney Houstons ‘I Wanna Dance with Somebody (Who Love Me)’.

Anti-homoleuzen

Dan stuiten ze op een groep demonstranten, die buiten de dranghekken staan met kartonnen borden waarop ze anti-homoleuzen hebben geschreven. Terwijl een van de Pride-vierders zo’n kartonnen bord probeert los te trekken, geeft Croft de groep homofoben een serie handkusjes. Locke pakt het rigoureuzer aan en steekt z’n beide middelvingers naar ze op.

Dit jaar viert Londen voor de vijftigste keer Pride. Hier de beelden met de Heartstopper-cast.

Powered by Labrador CMS