Gay Games Hongkong start campagne: ‘Come Out for the Games’

Bekijk hier de video

Leestijd: < 1 min

Volgend jaar is het eindelijk zover: de Gay Games gaan voor de elfde keer van start. In november 2023 is Hongkong the place to be voor sportminnende lhbtq’s. Bekijk hier de campagnevideo.

In de campagnevideo deelt de organisatie van de Gay Games Hongkong de boodschap ‘Come Out for the Games’. Er is een keur aan mensen te zien in het filmpje, met verschillende afkomsten, seksuele oriëntaties, geloofsovertuigingen, leeftijden, enzovoort.

Twee continenten

Tegelijkertijd maakt de organisatie bekend dat de elfde Gay Games dit jaar op twee continenten plaatsvinden: Azië en Zuid-Amerika. De stad Guadalajara in Mexico is tevens organisator van de games.

Van 3 tot en met 11 november 2023 zijn er in beide steden tal van activiteiten. Uiteraard heel veel sport, maar ook culturele evenementen, openings- en sluitingsceremonies, een galaconcert, exposities, lezingen en bijeenkomsten. Dit allemaal om het veertigjarig bestaan te vieren van de Gay Games.

Registratie

Aan het einde van de zomer gaat de registratie voor deelname aan de Gay Games Hong Kong 2023 van start. Hou daarvoor de officiële website in de gaten. Bekijk hier de campagnevideo.

Powered by Labrador CMS