In het eerste seizoen van RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race was nog te zien welke sterren meededen. Net als in de reguliere seizoenen zag je hoe ze achter de schermen transformeerden in dragqueens, om vervolgens met elkaar de competitie aan te gaan. De kijker wist dus wie er schuilging onder de pruiken en make-up.

Vorig seizoen

In elke van de vier afleveringen van dat eerste seizoen uit 2020 namen drie celebs het tegen elkaar op. Enkele sterren die in het eerste seizoen in drag gingen, waren Vanessa Williams, Dustin Milligan (Schit’s Creek) en Hayley Kiyoko.

De winnende dragqueens ontvingen een geldbedrag, dat ze aan een zelfgekozen goed doel schonken. De jury bestond uit Michelle Visage, Carson Kressley, Ross Matthews en natuurlijk RuPaul herself.

Queens onbekend

Het nieuwe seizoen gaat op 12 augustus van start en ziet er net even anders uit. Net als de jury weten de kijkers thuis niet welke celebs schuilgaan achter de metamorfoses. Net als bij The Masked Singer dus, of de Nederlandse BN'er dragshow Make Up Your Mind. Het prijzengeld is verhoogd naar 100.000 dollar.

Dat kan dus best leuk uitpakken, zeker als er aansprekende sterren meedoen die we hier ook een beetje kennen. Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen van RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race.