Iedereen mag er zijn en iedereen is goed zoals die is. Het Chassé Theater vindt dat je mag afwijken van de norm. Sterker, dat er helemaal geen norm is.

Met de extra aandacht die het Chassé samen met BO Diversity aan dit onderwerp geven, willen zij bijdragen aan het doorbreken van taboes en het wegnemen van vooroordelen. Met een speciale selectie voorstellingen, aftertalks, exposities en een extra editie van Normbrekers. Maar ook met ontmoetingen en gesprekken. Vind elkaar bij Chassé!

Programma Be Proud 

Op maandag 10 oktober vindt het praatprogramma Normbrekers plaats. Verschillende korte filmfragmenten, lectures, opdrachten en gesprekken tussen deelnemers komen aan bod. Bij deze editie is er een gebarentolk aanwezig.

Dinsdag 11 t/m donderdag 14 oktober staan er diverse voorstellingen in het theater van de warme winkel, HNTJong, Theater van de Heelheid en Marleen Hendrickx. De week wordt afgesloten met de film Mama (inclusief nagesprek). De gehele week zijn er in het theater doorlopende tentoonstellingen te bezoeken.

Informatie en tickets

Meer informatie over het programma en tickets vind je op chasse.nl/beproud.