Stichting Pink Events organiseert samen met COC Limburg de eerste editie van The Queer Factory in de Muziekgieterij in Maastricht. Na ruim veertig jaar The Pink Party werd het tijd voor iets nieuws: een feest met een knipoog naar het verleden maar passend bij de huidige tijdgeest, dus gericht op de gehele community.

Ruimte voor iedere levensstijl

Zaterdag 8 oktober om 20:00 uur is het zover: dan trapt The Queer Factory meteen spetterend af met acht DJ’s in drie zalen. Om te beginnen is er de Queer Area (Kleine Zaal), waar je schittert in creaties van lak, leer of rubber, je mooiste drag-outfit of gewoon lekker zoals je bent. Hier is ruimte voor ieders levensstijl en ben je welkom met al je gewoontes, gevoelens, voorkeuren en natuurlijk fetishes. De line-up: Dominico, G-Roam, Joyadi Akar en Nothing But Funk.

In de Pink Area (Grote Zaal) geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie. Hier zullen ze proberen de oude sfeer van de Pink Party terug te halen. Speciaal hiervoor zal DJ Miss Nathalie haar cd’s uit het stof halen en iedereen terug brengen naar toen. Vervolgens nemen Bo Monde en D-Jaye het over.

Eigen sfeer en chemie

In de Queer Factory kun je heerlijk ronddwalen. Het is een veelzijdige fabriek met een veelheid aan ruimtes. Iedere area heeft een eigen sfeer en chemie. Wanneer je voeten moe zijn geworden van het dansen kun je in de Meeting Area terecht, hier is meezing- en dansmuziek op een wat lager volume van DJ Ron met een extra element. Hier is namelijk een silent disco van gemaakt.

De komende twee weken zal The Queer Factory de DJ’s nader voorstellen en zullen ze nog meer entertainment bekend maken. Hou daarvoor de website van The Queer Factory en het Instagram-account in de gaten.

Informatie

Locatie: Muziekgieterij, Boschstraat 5, 6211 AS, Maastricht
Tickets:  via www.coclimburg.nl/tickets
Regulier: €17,50, COC-leden: €12,50
Deuren open: om 22:00 uur, einde: 04:00 uur

Coverbeeld: Istock