Rutger Vink en Thomas van Grinsven komen met tweede kinderboek: De Tijdmachine

14 september 2022, Winq redactie, 2 minuten

In het boek De Tijdmachine worden Rutger, Thomas en hun hond Paco dwarsgezeten door de kwaadaardige Professnor. Het is het tweede deel in de succesvolle kinderboekenserie van deze twee Youtubers.

Rutger Vink en Thomas van Grinsven zijn actief op YouTube als Furtjuh en Gewoon Thomas. Met hun hond Paco vormen ze een liefdevol gezin. Op hun kanalen delen ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Daarnaast maken ze diverse maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Samen hebben ze meer dan 1,8 miljoen abonnees op Youtube, meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en bijna 1 miljoen volgers op TikTok.

De Tijdmachine

Vanaf vandaag ligt het tweede kinderboek van YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven in de winkels. Het boek heet De Tijdmachine en is het vervolg op De Magische Halsband dat meer dan 80.000 keer over de toonbank ging en is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022 in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.

In De Tijdmachine worden Rutger, Thomas en Paco de hond dwarsgezeten door de kwaadaardige Professnor. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer.

Lukt het ze om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek.

Succesvolle serie

De Tijdmachine is het tweede boek in de succesvolle kinderboekenserie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco. Het is toegankelijk geschreven en bevat veel illustraties, strippagina’s en avonturen vol humor en spanning.

De Tijdmachine | De avonturen van Rutger, Thomas en Paco deel 2 | Thomas van Grinsven en Rutger Vink | ISBN: 9789043923460 | Prijs: €15,99

Ontdek meer over het boek via hun website.

Coverbeeld: Studio Wartenbergh

Magazine 122
De nieuwe Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau