The Chippendales is de naam van een groep mannelijke strippers die is opgericht in een nachtclub in Los Angeles. De goedgebouwde heren hadden wereldwijd succes met hordes gillende vrouwen (en soms een gillende man). Somen Banerjee was de eigenaar van de nachtclub waar het idee voor The Chippendales is ontstaan. Hij kon niet verkroppen dat een promotor genaamd Nick De Noia de eer van het succes opstreek, waarna de nachtclubeigenaar hem heeft vermoord.

Opkomst en ondergang

Welcome To The Chippendales gaat over de opkomst en ondergang van de stripgroep. Kumal Nanjiani speelt de rol van Somen Banerjee, een Indiase immigrant die in Los Angeles zijn Amerikaanse droom wilde waarmaken.

De serie wordt aangeprezen als een ‘true crime saga’, maar ook als zwarte komedie. Andere bekende acteurs die meespelen, zijn Murray Bartlett (The White Lotus) en Juliette Lewis (Queer as Folk, Yellowjackets). De serie is vanaf 22 november te zien op Hulu.

Quentin Plair

Een van de mannelijke strippers in de serie is Quentin Plair. Deze tamelijk onbekende acteur werd in 1988 geboren in Hartford, Connecticut en was eerder te zien in The Good Lord Bird, Roswell New Mexico en The Quad. Omdat het nog ruim twee maanden duurt voordat de serie in première gaat, tonen we hier alvast zijn mooiste Instagram-foto’s.