Bekijk de trailer

Nieuw op Netflix: Dead End: Paranormal Park - seizoen 2

Over een transgender schooljongen en zijn autistische beste vriendin

Leestijd: < 1 min

De tieners Barney en Norma hebben een vakantiebaantje aangenomen in een spookhuis in een themapark. Maar dan blijkt het huis écht behekst en moeten ze samen met hun pratende hond Pugsley de demonen zien te bestrijden. Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Dead End: Paranormal Park.

Hamish Steele is de bedenker van de horror-comedy graphic novels DeadEndia. Die verhalen vormen de basis voor de animatieserie Dead End: Paranormal Park. Zach Barack leent zijn stem aan Barney Guttman, een trans jongen en Kody Kavith die van haar aan het Pakistaans-Amerikaanse autistische tienermeisje Norma Khan.

Pratende hond

De twee hebben tijdens de zomervakantie een baantje aangenomen in een spookhuis op een themapark, zonder te weten dat het huis écht behekst is. Samen met hun pratende hond Pugsley moeten ze ervoor zorgen dat de demonen in het huis niet de overhand krijgen.

In het tweede seizoen vormen ze de officiële Demon Clean-Up Crew van het Phoenix Themapark. En zo komen ze erachter dat er niet alleen demonen rondspoken, maar ook engelen.

Trailer

Bedenker Steele is zelf queer en autistisch. Hij is als producent betrokken bij de serie, waarvan het tweede seizoen vanaf 13 oktober te zien is op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS