Bekijk de trailer van Whitney Houstons biopic ‘I Wanna Dance With Somebody’

Vanaf 22 december te zien in de bioscoop

Leestijd: < 1 min

Na Freddie Mercury, Elton John en Elvis Presley is Whitney Houston de volgende ster die wordt geëerd met een biopic. In de film I Wanna Dance With Somebody is actrice Naomi Ackie te zien als de zangeres. Bekijk hier de eerste beelden.

Whitney Houston leidde vanaf het begin van haar carrière een roerig leven, zoals eerder als was te zien in een documentaire genaamd Whitney. In haar jonge jaren had de zangeres een heimelijke relatie met haar jeugdvriendin en ze belandde later in een huwelijk met Bobby Brown waarna de teloorgang werd ingezet. Drank en drugs sloopten haar stem en in 2012 kwam haar leven tragisch ten einde in de badkuip van een hotelkamer.

Grote successen

Houston vierde grote successen met hits als ‘How Will I Know’, ‘So Emotional, ‘I Will Always L.ove You’ en ‘My Love Is Your Love’. Een van haar grootste hits was ‘I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)’ in 1987. Een nieuwe verfilming van Houstons leven is hier nu naar vernoemd.

De hoofdrol wordt gespeeld door actrice Naomi Ackie. Stanley Tucci is te zien als haar ontdekker Clive Davis. Het scenario van de film is geschreven door Anthony McCarten, die eerder werkte aan Bohemian Rhapsody, de film over Freddie Mercury en Queen met in de hoofdrol Rami Malek.

Trailer

I Wanna Dance With Somebody gaat op 22 december in première in Nederland. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS