Bestel nu tickets voor de Regenboog Express – The Next Stop

Leestijd: < 1 min

Het Rozenkoor Amsterdam heeft een nieuw avondvullend optreden samengesteld met liedjes, sketches en dans. Reis op 5 en 6 november mee met de Regenboog Express naar The Next Stop, in het Crea Theater.

Het Rozenkoor Amsterdam speelde net voor de lockdown in maart 2020 de grote voorstelling Hiernogmaals. Nu komt het Amsterdamse koor met een nieuw avondvullend optreden: De Regenboog Express – The Next Stop, een voorstelling met liedjes, sketches en dans.

Persoonlijke verhalen

In een bericht vertelt het Rozenkoor: “De eerste halte van de coming-out hebben we achter ons gelaten. We reizen nu verder de wereld in. Wat gebeurt er na je coming-out, hoe vind je je plek in de wereld. Wie kom je tegen en wie speelt een belangrijke rol in je leven? Welke reizen maak je en door welke muziek en liedjes raak je geïnspireerd? Persoonlijke verhalen, gedichten, sketches, choreografie, digitale achtergrondbeelden en natuurlijk heel veel muziek.”

Data en tickets

De optredens vinden plaats in het Crea Theater in Amsterdam, op 5 november om 20:00 uur en op 6 november om 13:30 uur. Een ticket kost € 16,50 en is verkrijgbaar via rozenkoor2022@gmail.com.

Powered by Labrador CMS