Hot op Instagram: Heartbreak High-acteur Josh Heuston

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Gisteren deelden we hier de trailer van de nieuwe Heartbreak High-serie die nu te zien is op Netflix. Een van de acteurs die daarin de show stelen is Josh Heuston, die meteen opvalt met z’n bronstige looks. Bekijk hier z’n mooiste Instagram-foto’s.

Heartbreak High was in de Jaren negentig een populaire jongerenserie uit Australië. Te zien was hoe een groep vrienden lief en leed met elkaar deelde. Er is nu een reboot te zien op Netflix met een diverse cast en seksueel explicietere verhaallijnen dan in het origineel.

Barkeeper --> model --> acteur

Een van de acteurs die meespeelt is Josh Heuston, 25 jaar en Anglo-Sri Lankaans. Hij heeft een bachelor en is opgeleid tot biomoleculair wetenschapper en werd ontdekt als model tijdens zijn werk als barkeeper in de eerste jaren dat hij naar de universiteit ging. Hij werkte met merken als Gucci, Louis Vuitton en Burberry.

Hij begon zijn carrière als acteur in de thrillerserie Dive Club en had een ultrakorte cameo in de film Thor: Love and Thunder. En nu speelt hij Dusty in de nieuwe Heartbreak High. Bekijk hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS