advertorial

Cryptopostzegel van PostNL nu voor iedereen verkrijgbaar

De NL crypto stamp is een bijzondere NFT

28 september 2022, 1 minuut

De verkoop van de allereerste Nederlandse cryptopostzegel is gestart. De NL crypto stamp is verkrijgbaar bij alle filialen van Bruna en via deze link. De reguliere verkoop is de laatste kans om een NL crypto stamp te bemachtigen, want hij is slechts in beperkte oplage uitgegeven.

De NL crypto stamp is een bijzondere NFT (Non Fungible Token). Met de relatief lage aankoopwaarde van 9,05 euro en vanwege het feit dat er met iDEAL betaald kan worden, is de NL crypto stamp een zeer bereikbare NFT. In de wereld van NFT’s is het namelijk doorgaans vanzelfsprekend dat je aankopen doet met crypto currency.

NL crypto stamp
De NL crypto stamp.

Cryptopostzegel komt tot leven met AR-experience    
De NL crypto stamp is voorzien van een bijzonder technisch hoogstandje: een augmented reality (AR) beeldervaring. Hierdoor is het mogelijk om de virtuele en de echte wereld met elkaar te verbinden. Dankzij AR wordt de stier op de cryptopostzegel als een digitaal beeld door je camera geprojecteerd naar de werkelijkheid.

NL crypto stamp
De Cryptopostzegel komt tot leven met AR-experience.

Extra beveiliging met de NFC-chip  
De NL crypto stamp bevat alle laatste ontwikkelingen wat betreft beveiliging. Zo is de verpakking van de digitale tweeling voorzien van extra bescherming, waardoor de cryptopostzegel pas na opening van de verpakking te scannen is. Daarbij bevat de Nederlandse cryptopostzegel ook een NFC-chip om de echtheid van de postzegel te verifiëren.

Koop hem nu via www.postnl.nl!

Magazine 123
De nieuwe Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau