Blonde is gebaseerd op de bestseller van Joyce Carol Oates. De film blikt terug op het leven van een van Hollywoods grootste iconen, Marilyn Monroe. Van haar jonge jaren als Norma Jeane tot haar grote doorbraak en het ultieme sterrendom plus alle romantische verwikkelingen, verkent Blonde het mysterie van Monroe.

Cast

Blonde vervaagt de scheidslijnen tussen feit en fictie om de steeds groter wordende kloof tussen haar publieke en private zelf te laten zien. De film is geschreven en geregisseerd door Andrew Dominik en heeft een cast met Ana de Armas als Monroe en met Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel en Evan Williams (hierboven rechts op de foto) in de bijrollen.

Evan Williams

Die laatste viel meteen op, dus Williams krijgt een plek in onze wekelijkse Instagram-spotlights. De 38-jarige acteur groeide op in Calgary, Canada en speelde de hoofdrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat op zijn highschool. Daar begon het acteursbloed te kriebelen.

Later speelde hij in de tv-series Baxter, Awkward en Versailles. Blonde is nu te zien op Netflix. Dit zijn de mooiste Instagram-foto’s van Evan Williams.