Nieuwe collectie

Mooi voor het najaar: nieuwe horlogecollectie van Calvin Klein

18 oktober 2022, Winq redactie, 2 minuten

Dat wordt keuzes maken. Calvin Klein is namelijk terug met een geheel nieuwe collectie horloges en sieraden die niet mogen ontbreken in jouw collectie. Shoppen maar!

Stijlvol het najaar in met de nieuwe sieraden- en horlogecollectie van Calvin Klein. De herfst/wintercollectie 2022 van het merk is er een om je vingers (of polsen) bij af te likken.

Inspiratie voor de nieuwe collectie hebben de ontwerpers van Calvin Klein gehaald uit moderne architectuur. Dat zie je terug in de strakke horloges met metalen afwerking. Minimalisme staat centraal bij de sieraden en ‘industriële invloeden zijn duidelijk zichtbaar’, aldus de makers.

Zo is er een zilverkleurig horloge. Op het horloge met zilveren schakelarmband zijn de letters CK van Calvin Klein te zien. Een ander opvallend exemplaar is een matzwart horloge met industrieel uiterlijk. Op de wijzerplaat zijn meerdere functies te zien en de armband bestaat uit drie schakels.

Bekijk de collectie hieronder:

Meer in de collectie
Behalve de bovenstaande horloges, is er ook een collectie ‘dameshorloges’ die uiteraard door iedereen gedragen kunnen worden. Hierbij gaat het om horloges die zich kenmerken door ‘sensuele, sculpturale vormen met kristallen details’. Er is bij deze collectie veel aandacht voor geometrische vormen en strakke lijnen.

De complete herfst/wintercollectie horloges en sieraden van Calvin Klein vind je hier.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau