Regenboogweek Meppel: stuur je eigen gedicht in

Leestijd: < 1 min

Deze week viert Meppel Regenboogweek. Dat doen ze met verhalen die je niet hoeft te lezen, over de ervaringen van lhbtq-personen. Ook is er een gedichtenwedstrijd waaraan iedereen kan meedoen. Stuur je gedicht in en wie weet belandt de jouwe op een poster.

Vanwege de aanstaande Coming Out Day op 11 oktober wordt er in het hele land vanalles georganiseerd. Meppel gooit er zelfs een complete Regenboogweek tegenaan.

Sprekende Verhalen

Zo is er aanstaande zaterdag 15 oktober een sessie met Sprekende Verhalen in de Bibliotheek Meppel. Van 11:00  tot 13:00 uur word je getrakteerd op verhalen die je niet hoeft te lezen. Luister en ga in gesprek met vertellers uit Meppel en Nijeveen en ontdek de ervaringen van lhbtq-personen.

Ook is er een gedichtenwedstrijd. Regenboogwerkgroep Meppel nodigt je uit om een regenbooggedicht te schrijven die een link heeft met het thema lbhtq, in de breedste zin des woords. Stuur deze uiterlijk 14 oktober naar info.regenboogweek@protonmail.com. Het winnende gedicht krijgt een prominente plek op de eventborden in de Meppeler binnenstad.

Programma

Dit is natuurlijk niet het complete programma. Hou de Facebook-pagina van Regenboogweek Meppel in de gaten voor updates.

Powered by Labrador CMS