Word nú abonnee

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: Marie-Stella-Maris Giftset + Room Spray

t.w.v. € 72

28 oktober 2022, Winq redactie, 1 minuut

Nú cadeau bij een abonnement op Winq: Marie-Stella-Maris Giftset + Room Spray. Samen met een jaar Winq (6 edities) voor maar 39,95 euro.

Marie-Stella-Maris ontwerpt alles met zorg en liefde. Dat resulteert in schone, natuurlijke producten en verpakkingen die een verrijking zijn voor je interieur. Een deel van de omzet draagt het merk structureel af aan schoon drinkwaterprojecten wereldwijd. Sinds 2011 heeft dat geresulteerd in 1,8 miljoen euro aan giften, waarmee tienduizenden mensen van schoon water zijn voorzien.

Marie-Stella-Maris pakket.
Marie-Stella-Maris pakket.

Bij een jaarabonnement ontvang je nu een Marie-Stella-Maris Hand Care Gift Set & Room Spray no. 14 Courages des Bois (letterlijk: moed van het bos). Een tijdloze geur met tonen van sandelhout, oudh, en saffraan.

Hand soap (250 ml)
Deze milde handzeep bestaat voor 96 procent uit natuurlijke ingrediënten. Voor brandschone, gezonde en fluweelzachte handen.

Hand lotion (250 ml)
Voed je handen na het wassen met deze rijke lotion met sheaboter en hydraterende glycerine. De lotion trekt snel in, plakt niet en ruikt geweldig.

Room spray (240 ml)
Een luxe spray die je huis verrijkt met een sensuele geur. Een paar keer sprayen volstaat om een hele kamer direct te parfumeren. De stijlvolle glazen fles doet het goed in elk interieur.

Neem nu een jaarabonnement op Winq en ontvang:

  • Een Hand Care Gift Set (250 ml), Hand Soap & 250 ml Hand Lotion) en Roomspray (240 ml) no. 14 Courage des Bois van Marie-Stella-Maris t.w.v. 72 euro
  • 6 x per jaar Winq magazine als eerste op de mat
  • Inclusief digitaal lezen
  • Elke editie kans op exclusieve prijzen
  • Korting op speciale acties
  • Voorrang op winacties

Vul onderstaand formulier in om een abonnement af te sluiten.

Magazine 118
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau