Bekijk de trailer van de nieuwe Chippendales-serie

Vanaf 11 januari op Disney+

Leestijd: < 1 min

Begin jaren negentig vormde een groep mannelijke strippers de Chippendales. Ze werden wereldberoemd, tot de bedenker ervan ten onder ging. Het is onderwerp van de tv-serie Welcome to Chippendales, die begin volgend jaar verschijnt op Disney+. Bekijk hier alvast de nieuwe trailer.

Het verhaal van de Chippendales lijkt zo leuk, maar heeft een zeer duister randje. Somen Banerjee kwam als Indiase immigrant naar L.A. om daar zijn Amerikaanse droom te verwezenlijken: een eigen nachtclub met mannelijke strippers. Al snel toerden zijn Chippendales de hele wereld rond en de goedgebouwde heren vierden hun successen.

Opkomst en ondergang

Toen een promotor genaamd Nick De Noia met de eer ging strijken, kon Banerjee dat niet verkroppen en hij vermoordde de promotor. Welcome To Chippendales gaat over de opkomst en ondergang van de stripgroep.

De serie wordt aangeprezen als een ‘true crime saga’, maar ook als zwarte komedie. Kumal Nanjiani speelt de rol van Somen Banerjee, andere bekende acteurs die meespelen zijn Murray Bartlett (The White Lotus) en Juliette Lewis (Queer as Folk, Yellowjackets).

11 januari

De serie zou aanvankelijk op 22 november verschijnen op Hulu, maar dat wordt nu 11 januari op Disney+. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS