Nieuw op Netflix: The Bastard Son & The Devil Himself

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Nathan is de bastaardzoon van ’s werelds gevaarlijkste heks. Hij moet zijn vader vinden om zijn bloed te drinken, anders loopt het slecht met hem af. In zijn zoektocht ontmoet hij twee andere heksen, Annalise en Gabriel. Met allebei krijgt hij een liefdesaffaire. Dat is heel in het kort het verhaal van de nieuwe Netflix-serie The Bastard Son & The Devil Himself. Bekijk hier de trailer.

De nieuwe fantasy-serie The Bastard Son & The Devil Himself is gebaseerd op de boekenserie Half Bad van Sally Green en biedt een combinatie van magie, horror en geweld. Als Nathan (een rol van Jay Lycurgo), de onwettige zoon van ’s werelds gevaarlijkste heks, zijn zeventiende levensjaar nadert, begint de klok te tikken.

Verstrikt in een affaire

Hij moet zijn vader vinden en zijn bloed drinken – anders loopt het slecht met hem af. Hij gaat op zoek in een wereld waar magische wezens, heksen en faunen tussen gewone stervelingen leven. Hij raakt bekneld tussen strijden van strijdende clans, terwijl de schaduw van zijn vader – een beruchte moordenaar – over hem heen hangt.

Op zijn reizen pikt Nathan twee metgezellen op, Fairblood-heks Annalise (gespeeld door Nadia Parkes) en bloedheks Gabriel (Emilien Vekemans). Al snel raakt hij verstrikt in een affaire met hen beiden. Gabriel is een hedonistische partyboy en erg zeker van zijn seksualiteit. Hij laat Nathan zien dat hij kan zijn wie hij wil zijn.

Trailer

The Bastard Son & The Devil Himself is nu te zien op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS