Bros-regisseur Nicholas Stoller hint nu al op vervolg gay romcom

Leestijd: < 1 min

De gay romcom Bros is wereldwijd positief ontvangen. De film ging eerder deze maand in première en op de filmsite Rotten Tomatoes krijgt Bros een score van 88%. Dat is dus een 8,8 in rapportcijfers. Niet gek dus, dat regisseur Nicholas Stoller nu al zin heeft in een vervolgfilm.

Bros is geschreven door Billy Eichner en Nicholas Stoller en gaat over twee single mannen in New York die romantische gevoelens voor elkaar ontwikkelen, maar ja: het is een romcom dus er is natuurlijk eerst nog van alles aan de hand. Of de twee elkaar uiteindelijk krijgen? Dat laten we in het midden. 

Eichner speelt Bobby Lieber en Luke MacFarlane is te zien als Aaron in wat de allereerste gay romcom van een belangrijke Hollywood-studio wordt genoemd. Alle belangrijke rollen worden bovendien gespeeld door lhbtq-acteurs, onder wie Bowen Yang, Ts Madison, Buy Branu, Miss Lawrence, Dot-Marie Jones, Jin Rash, Amanda Bearse en meer.

Grappig en rijk

Aan Digital Spy vertelt Stoller nu dat hij een vervolg wel ziet zitten. “Het is best lastig om na te denken over sequels voor komische films. Maar de verschillende personages zou ik zeker nog eens willen terugzien in andere situaties. Het materiaal is erg grappig en rijk.”

Of en wanneer deze plannen concretere vormen aannemen, is nog niet bekend. Eerst maar eens de trailer van ‘deel een’ bekijken, mocht je die nog niet gezien hebben.

Powered by Labrador CMS