Young Royals: een kijkje achter de schermen plus een Q&A met de cast

Bekijk ook een compleet nieuwe scène

07 november 2022, Winq redactie, 6 minuten

Young Royals al gezien? Onlangs ging het tweede seizoen van deze Zweedse Netflix-serie van start. We hebben een aantal leuke video’s voor je verzameld, waaronder een Q&A met de cast, een kijkje achter de schermen, een vergelijking met seizoen één en een scène die speciaal is opgenomen voor Vogue Scandinavia. Hier de beelden!

Young Royals gaat over de ontluikende liefde tussen een rijke kostschooljongen en een heuse prins. In het eerste seizoen was te zien hoe die liefde in de kiem gesmoord werd nadat een neef van de prins een video had rondgestuurd.

In het tweede seizoen blijkt dat prins Wilhelm en zijn Simon niet zonder elkaar kunnen. Of toch wel? Dat is de grote cliffhanger van dit artikel, want aan spoilers doen we hier liever niet.

Behind the scenes

Netflix heeft nu een leuke video online geplaatst waarin ze de kijker meenemen achter de schermen van Young Royals. Te zien is hoe de cast wordt aangekleed en opgemaakt en hoe ze met elkaar lopen te geinen.

Detention

In een andere video is een compleet nieuwe scène te zien, die de cast van Young Royals maakte voor Vogue Scandinavia. Te zien is hoe de klasgenoten moeten nablijven en strafregels moeten schrijven. Maar op de fictieve Hillerska kostschool gaat dat er net even anders aan toe.

Q&A

Dan is er nog een video waarin de acteurs zichzelf voorstellen en vragen beantwoorden. Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento en Nikita Uggla beschrijven onder meer het nieuwe seizoen in drie woorden en ze vertellen over de favoriete Netflix-series van hun personages.

Season 1 and 2 parallels

Tot slot is er een leuke video waarin de makers het eerste seizoen vergelijken met nummer twee. Wat zijn de overeenkomsten? Dat zie je hier.

Magazine 118
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau