Bekijk de gay webserie Open to It

Over een stel dat een open relatie wil

Leestijd: < 1 min

Een liefhebbend gay koppel wil een derde persoon in hun relatie betrekken. Maar trioseks en een open relatie geven meer complicaties dan er lichaamsdelen in het spel zijn. Dat is de omschrijving van de gay webserie Open to It.

Open to It is de naam van een komische queerserie die online is te bekijken. Bedenker van de serie is Frank Arthur Smith, die ook een van de twee hoofdrollen speelt. Hij is Greg en Tim Wardell speelt Cam, die samen een stel vormen. Ze willen experimenteren met hun relatie, maar al snel blijkt dat ze dat niet in de koude kleren gaat zitten.

Polyamorie en trioseks

In aflevering één gaan ze op zoek naar iemand voor een trio, in de tweede afleveringen verkennen ze de mogelijkheden van polyamorie. Aflevering drie is nog niet te zien, maar de titel van de trailer luidt heel onheilspellend ‘Open to Break-up Sex’. Als dat maar goed gaat…

De eerste twee afleveringen van Open to It zijn gratis te bekijken via Opentoitseries.com. De derde aflevering kost een centje, maar een deel van de opbrengst gaat naar de Trans Latin@ Coalition.

Wanneer aflevering vier verschijnt, is nog niet bekend. Maar schrijf je via Opentoitseries.com in voor de nieuwsbrief en de makers houden je automatisch op de hoogte.

Powered by Labrador CMS