Afgelopen vrijdag ging 1899 in première op Netflix. In die serie reist een groep immigranten met een stoomschip naar New York City om daar een nieuw leven op te bouwen. Maar dan ontvangt de kapitein een mysterieus bericht van een andere boot, die vier maanden daarvoor is verdwenen. En dan gebeuren er ineens allemaal vreemde dingen.

Geheime liefde

Miguel Bernardeau is te zien als Ángel, een rijke Spanjaard die reist met zijn broer Ramiro die priester is. Maar gaandeweg blijkt dat Ramiro noch zijn broer of priester is, maar zijn minnaar, iets wat in die jaren strikt geheim moet blijven. In de serie leidt dat tot minstens één spannende scène, die iemand hieronder voor je op Twitter heeft gezet.

Elite

Deze week ging het nieuwe seizoen van het Spaanse kostschooldrama Elite in première. Hierin speelt Bernardeau Guzmán, een alfaman. Verder is hij te zien in de HBO Max-serie Tolo lo Otro (maar nog niet in Nederland) en in The Last One op Disney+. Ook speelt hij binnenkort in Amazon Prime Video’s Zorro, waarin hij te zien is in de gemaskerde hoofdrol.

Miguel Bernardeau is 25 jaar, volgde een acteeropleiding in L.A. en heeft een relatie met de Spaanse zangeres en actrice Aitana. Hieronder het fragment uit 1899, gevolgd door zijn mooiste Instagram-foto’s.