Winq ♥︎ Pathé Pride Night

Geruchten over de seksuele geaardheid van Umut brengen spanning in zijn familie

Op 7 december te zien tijdens Pathé Pride Night

30 november 2022, Roel Janssen, 1 minuut

Niet alleen Umut, maar ook zijn ouders raken de weg kwijt in Not Knowing. Op 7 december te zien tijdens Pathé Pride Night.

Umut, een zachtaardige middelbarescholier, groeit op in een tumultueuze gezinssituatie. Zijn ouders Selma en Sinan maken continu ruzie en Umut is voortdurend bezig zichzelf te bewijzen, zowel thuis als in zijn waterpoloteam.

Daarbij doen zich ineens geruchten de ronde over zijn seksuele oriëntatie. Op een dag verdwijnt Umut. Zijn ouders, die vaker boos dan aardig tegen elkaar zijn, gaan naar hem op zoek en ontdekken zo dat ook zij de weg zijn kwijtgeraakt. De toekomst is onzeker en ze moeten ermee leren leven dat ze op sommige vragen in het leven geen antwoord gaan krijgen.

Not Knowing is een Turkse film met acteurs Emir Ozden, Senan Kara, Yurdaer Okur en Levent Üzümcü. Leyla Yilmaz nam de regie van de film op zich.

Pathé Pride Night

Iedere eerste woensdag van de maand organiseert bioscoopketen Pathé een Pride Night. Elke keer staat een andere queer film in de spotlights die te zien is in een geselecteerd aantal bioscopen door heel Nederland.

Not Knowing is op woensdag 7 december te zien tijdens Pathé Pride Night in Pathé-bioscopen door heel Nederland.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.pathe.nl/pridenight.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau