Sjors van der Panne eert overleden vriend met nieuwe single

Luister hier naar ‘Dan raak ik jou niet kwijt’

Leestijd: < 1 min

De nieuwe single ‘Dan raak ik jou niet kwijt’ van Sjors van der Panne is een eerbetoon aan een dierbare vriend die twee jaar geleden is overleden. De single is vandaag verschenen en te beluisteren via alle streamingportals. 

Sjors van der Panne schreef de krachtige chanson ‘Dan raak ik jou niet kwijt’ samen met zijn vaste pianist Hubert Jan Horrocks. Voor de productie tekende Janos Koolen.

Troost

“Ik schreef het lied twee dagen na het heengaan van een dierbare vriend van mij. Hij heeft destijds zelf gekozen om uit het leven te stappen. De impact is zo heftig voor de nabestaanden. Dit lied is bedoeld als een troost voor zijn familie en beste vrienden en met dit nummer hou ik hem voor de rest van mijn leven een beetje bij me.”

Naast de nieuwe single werkt Sjors momenteel aan een nieuw album waarvan de eerste tracks in de loop van volgend jaar zullen verschijnen op de bekende downloadportals en YouTube. De songs zijn van eigen hand en geïnspireerd door de Franse popmuziek. “Ik heb bijna alles in Frankrijk geschreven en het belooft een mooi album te worden”, aldus Sjors.

Gevestigde naam

De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Alweer bijna 10 jaar geleden dat hij dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland ieder jaar volle zalen trekt in grote concertzalen, diverse podia en theaters. Dit jaar stond hij voor de 16de keer in het Concertgebouw in Amsterdam.

Eerder dit jaar tourde Sjors samen met collega Tommie Christiaan met de theatershow Mannen huilen niet door het hele land. Als Pride ambassadeur zong hij afgelopen zomer op de slotdag van de Amsterdam Pride op De Dam en onlangs gaf hij een reeks concerten samen met Cor Bakker, Gerard Alderliefste, Renée van Wegberg en Beatrice van der Poel met het repertoire van Ramses Shaffy.

Luister naar ‘Dan raak ik jou niet kwijt’ via Spotify.

Coverbeeld: Ris Steensma

Powered by Labrador CMS