Bekijk de trailer van Spoiler Alert, een tragisch liefdesdrama

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Leestijd: < 1 min

Spoiler Alert gaat over de laatste elf maanden die Michael en zijn terminaal zieke partner Kit samen doorbrengen. Jim Parsons, Ben Aldridge en Sally Field zijn te zien in de film, die in april 2023 in Nederland in première gaat. Bekijk hier alvast de trailer.

Spoiler Alert is gebaseerd op het boek Spoiler Alert: The Hero Dies: A Memoir of Love, Loss, and Other Four-Letter Words, geschreven door de Amerikaanse journalist Michael Ausiello.

Ausiello heeft al dertien jaar lang een relatie met Kit Cowan, wanneer die laatste ziek wordt. Na een ziekbed van elf maanden komt Cowan te overlijden. Die laatste was fit en had vele aanbidders, terwijl Ausiello onzeker was over zichzelf. In de film is te zien hoe de twee hun laatste maanden samen doorbrengen.

Geen happy end

Spoiler Alert heeft geen happy end, vandaar ook de naam van de film. Maar het verhaal biedt hoop en gaat ook over een nieuw begin. De film is geregisseerd door Michael Showalter en is vanaf 27 april 2023 te zien in Nederland. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS