Word nú abonnee

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: KMS Consciousstyle haarset

t.w.v. € 78

16 december 2022, Winq redactie, 1 minuut

Nú cadeau bij een abonnement op Winq: KMS Consciousstyle haarset. Samen met een jaar Winq (6 edities) voor maar 34,95 euro.

Goed nieuws voor jou en je lokken. Bij een jaarabonnement op Winq krijg je nu een KMS-haarset cadeau met drie consciousstyle-producten. Hoogwaardige producten met zo min mogelijk ingrediënten, die zo goed mogelijk presteren.

Professionele verzorging
KMS produceert al sinds 1976 professionele haarverzorgingsproducten voor stylisten en hun klanten. Hun assortiment is gegroepeerd in de categorieën ‘start’, ‘style’ en ‘finish’ en alle producten uit de consciousstyle-lijn bevatten een effectieve combinatie van natuurlijke moringazaadolie en haverolie, die beide bekendstaan om hun antioxiderende werking en bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Schoon en vegan de producten bevatten milde formules voor dagelijks gebruik voor gewichtsloze hydratatie, natuurlijke textuur en bescherming tegen milieuverontreinigende stoffen*. Ook hebben ze een minimale impact op de planeet. Alle producten zijn vrij van sulfaten, siliconen, microplastics, minerale oliën, (kunstmatige) kleurstoffen en dierlijke ingrediënten. Tevens zijn ze allemaal veilig te gebruiken op gekleurd haar.

Neem nu een jaarabonnement op Winq en ontvang:

  • KMS consciousstyle haarset bestaande uit de everyday shampoo (300 ml), everyday conditioner (250 ml) en style mist (100 ml), met een gezamenlijke waarde van 78 euro
  • 6 x per jaar Winq magazine als eerste op de mat
  • Inclusief digitaal lezen
  • Elke editie kans op exclusieve prijzen
  • Korting op speciale acties
  • Voorrang op winacties

Vul onderstaand formulier in om een abonnement af te sluiten.

* geldt voor de conditioner en spray. Meer informatie vind je op kmshair.com.

Magazine 119
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 119

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau