Het duurt nog even voor The Barbie Movie te zien is, namelijk nog tot 21 juli 2023. Tot die tijd moeten we het doen met wat foto’s en een nieuwe teaser trailer die onlangs op YouTube is verschenen.

Oerversie

Hoewel er weinig te zien is over het verhaal dat in The Barbie Movie wordt verteld, zijn de eerste beelden veelbelovend. Margot Robbie (bekend van onder meer I, Tonya) torent hoog uit boven een groep kinderen en ze ziet eruit als de oerversie van Barbie. In de trailer zit ook een referentie naar de film 2001: A Space Oddyssey.

Nadat Barbie knipoogt naar de camera, verandert het beeld. We zien een platinablonde Ryan Gosling (die een Golden Globe won voor La La Land), Ncuti Gatwa (Sex Education, Doctor Who), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) en Simu Liu doet een Saturday NIght Fever-achtig dansje.

Cast 

The Barbie Movie is geregisseerd door Greta Gerwig, die eerder de films Lady Bird en Little Women maakte. Emma Mackey, Will Ferrell, Kate McKinnon, Hari Nef, Connor Swindells, Nicola Coughlan en Dua Lipa zijn ook in de film te zien.

Hier de beelden!