Those Who Hate Christmas

Allereerst de film Those Who Hate Christmas, een korte Spaanstalige film van vier minuten waarvan de oorspronkelijke naam Los Que Odian La Navidad luidt. In de film zijn de acteurs David Laguía en Adrián Panadero te zien. Volgens de synposis is dit een Spaanse komedie over de liefde, de liefde en de moeite die we doen om in de buurt te zijn van degenen van wie we houden. De tagline van de film luidt: “Is één hete en sexy kerstman niet genoeg? Neem er dan twee.” Volgens de omschrijving is dit een superzoete Spaanse korte film die je hart doet smelten. De film is geregisseerd door Roberto Pérez Toledo, die begin dit jaar is overleden

De film is te zien op het queer online platform GagaOOLala, waar je voor 6,99 dollar per maand (of 59,99 dollar per jaar) lhbtq-films en series kunt kijken. Ga hier direct naar Those Who Hate Christmas.

A Christmas To Treasure

Als tweede kerstfilm noemen we A Christmas To Treasure. Het overlijden van een geliefde oude buurvrouw brengt zes van elkaar vervreemde vrienden weer samen. Terwijl ze dierbare jeugdherinneringen herbeleven, vliegen de vonken opnieuw over tussen merkstrateeg Austin Craig en zijn voormalige beste vriend Everett Matthews. In het huis van de overleden buurvrouw ligt bovendien een schat verborgen. Zullen de zes die schat op tijd vinden voordat de stad de kans krijgt het huis in een vakantieoord te veranderen? Zal de opbloeiende liefde tussen Austin en Everett de grootste kerstschat van allemaal blijken te zijn? In A Christmas To Treasure zijn de Broadway-acteurs Taylor Frey en Kyle Dean te zien, die in werkelijkheid ook een liefdeskoppel vormen.

Kijk hieronder naar de trailer van A Christmas To Treasure of ga direct naar de film op GagaOOLala.