Tom Daley presenteert recept voor overheerlijke eierpunch

Leestijd: < 1 min

Zwemmer Tom Daley kan niet alleen goed van duikplanken springen, hij breit ook de prachtigste kleren. En sinds kort ontpopt hij zich ook als keukenprins. Verras je vrienden met oud & nieuw op een overheerlijk glaasje eierpunch aan de hand van dit recept van Tom.

Speciaal voor de feestdagen heeft Olympisch zwemmer Tom Daley een recept gedeeld voor een echte klassiek er: een glaasje eierpunch zoals je oma dat vroeger uit een glas lepelde. Of wacht, dat was advocaat en daar lijkt eierpunch best wel een beetje op. De overeenkomst: in allebei zit ei. Het verschil: de kleur en de structuur. Eierpunch, of eggnog in het Engels, is luchtig.

Lelijke kersttrui

In een (weliswaar gesponsorde) video op Instagram laat Tom Daley in een notendop zien hoe je eggnog maakt. Uiteraard doet hij dat in een zelfgebreide lelijke kersttrui die ongetwijfeld te koop is via Toms breiwerken-account op Instagram.

Afijn, onder de video heeft Tom het complete recept gedeeld. O, en als je geen double cream kunt vinden: gebruik dan gewone slagroom gemixt met mascarpone. Cheers!

Powered by Labrador CMS