Heartstopper: Netflix deelt verwijderde scène

Leestijd: < 1 min

Het was een van dé lhbtq-hitseries van 2022: Heartstopper. Sinds de serie in april op Netflix verscheen, is er veel over gezegd en geschreven en kreeg het een 100% score op de filmsite Rotten Tomatoes. Nu is er een verwijderde scène opgedoken, die bekijk je hier.

In het eerste seizoen van Heartstopper was te zien hoe de liefde zich ontwikkelt tussen de scholieren Charlie Spring en Nick Nelson, en ook volgen we de avonturen van hun beste vrienden Elle Argent en Tao Xu.

Heartstopper is een van de grootste Netflix-successen van het afgelopen jaar. Niet gek dus, dat er niet één, maar meteen maar twee nieuwe seizoenen zijn besteld. Het duurt nog even voor we weten hoe de avonturen verder gaan. Het filmen van seizoen twee is in december voltooid, maar wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen is nog niet bekend.

Tijdens het maakproces van zo’n serie wil het weleens gebeuren dat niet alle scènes de afleveringen ook daadwerkelijk halen. Daarom is het zo leuk dat er nu een scène opduikt die wel is opgenomen, maar is gesneuveld in dat proces.

Zie hier de onbekende beelden!

Powered by Labrador CMS