De Amerikaanse MTV komt op 20 januari met een nieuwe variant op Real Housewives, die deze keer niet draait om een groep welgestelde dames. De realitreeks krijgt een spin-off die draait om een groep lhbtq-vrienden, onder de naam The Real Friends of WeHo. De serie speelt zich grotendeels af in West-Hollywood, een van de rijkere delen van Los Angeles.

Succesvolle lhbtq-celebs

De Friends die meewerken zijn succesvolle lhbtq-celebrity’s of -persoonlijkheden en geslaagde mensen uit de zakenwereld. Ze geven een persoonlijke blik in hun levens, waarin ze laten zien hoe het is om dikke businessdeals te sluiten, op te treden voor duizenden toeschouwers of de pers te woord te staan op de rode loper. Naast al die glamour delen ze intieme momenten met vrienden en familie.

Onder de WeHo-Friends vinden we Drag Race Canada-jurylid en celebrity stylist Brad Goreski, choreograaf en zanger Todrick Hall, acteur Curtis Hamilton, CEO van skincare-merk Buttah Dorión Renaud, tv-presentator en zakenman Jaymes Vaughan en digitaal entrepeneur Joey Zauzig. Op de website van Deadline lees je meer over deze kandidaten.

Teaser

In Amerika gaat The Real Friends of WeHo in première op 20 januari en wordt uitgezonden tussen afleveringen van het vijftiende seizoen van RuPaul’s Drag Race en het bijbehorende napraatprogramma Untucked. Hierop is intussen aardig wat kritiek gekomen, want de komst van The Real Friends betekent dat de afleveringen van Drag Race zijn ingekort tot zestig minuten.

Hier een korte teaser van The Real Friends of WeHo.