Bekijk deze schattige coming-outscène in That 90’s Show

Leestijd: < 1 min

That 90’s Show al gezien op Netflix? Dat is een spin-off van de jarennegentigserie That 70’s Show, die draaide om een groep jongeren die steevast afsprak in de kelder van Eric’s ouders, Kitty en Red. Die ouders keren nu terug in That 90’s Show, alwaar ze nu hun kleindochter Leia plus aanhang over de vloer krijgen. Een daarvan is Ozzie, die uit de kast komt bij Kitty. Hier de beelden.

That 90’s Show ging op 19 januari van start op Netflix. Het is een spin-off van That 70’s Show, de sitcom die liep van 1998 tot en met 2006 en zorgde voor de doorbraak van Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon en andere acteurs. De serie ging over typische tienerperikelen en draaide om een groep jongeren die elkaar trof in de kelder van Eric’s ouders. Kitty en Red.

1995

In That 90’s Show is het 1995 en nu is het kleindochter Leia die de kelder als vaste jeugdhonk in gebruik heeft genomen. Ozzie is een van de scholieren in de vriendengroep, gespeeld door Reyn Doi. Die neemt in een van de afleveringen oma Kitty in vertrouwen en vertelt dat hij gay is.

Coming-outmail

Te zien is hoe Ozzie haar uitlegt hoe een online modem werkt, en hoe een computer werkt. Wat Kitty niet weet, is dat hij haar een coming-outmail heeft gestuurd. Die reageert zoals alleen Kitty dat kan: op een ietwat naïeve, maar ontwapenende manier. Hier de beelden!

Kitty's response to Ozzie coming out to her is EVERYTHING. 🇨🇦 #That90sShowpic.twitter.com/YXhA8TcOxZ

Powered by Labrador CMS