Sam Smith en Kim Petras scoorden onlangs een Grammy Award voor hun ‘Unholy’-duet. Samen traden ze ook op tijdens de show. Vorige week is Sams nieuwste studioalbum Gloria verschenen. In het publiciteitsrondje ter promotie van dat album duikt de zanger nu op in de Britse GQ-serie Actually Me.

In dit grappige format is te zien hoe een artiest een nieuw account aanmaakt op verschillende sociale media zoals TikTok, Twitter of Instagram. Ook worden platformen als Wikipedia, Reddit en YouTube aangedaan. Vervolgens reageren ze als zichzelf op de dingen die ze tegenkomen. Dit kunnen vragen zijn, of statements waarover ze zelf nog nooit iets hebben gezegd.

Vragen, vragen, vragen...

In het geval van Sam Smith gaan er verzoeken rond voor een duet met Harry Styles. Maar heeft Sam daar zelf wel zin in? En hoe kan het dat de zanger zulke hoge noten haalt in ‘Unholy’? En wat is er van waar dat Lily Allen directe familie is? En heeft Sam weleens friet met ijs gegeten?

De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zie je in de onderstaande video. De enige vraag waarop géén antwoord komt: “Waarom heeft Sam Smith een short shorts op een shirt geplakt?”