Het tweede seizoen van The White Lotus was de afgelopen tijd een van de grootste hits op HBO Max. De serie gaat ieder seizoen over een ander hotel van een keten en centraal staat de interactie tussen het personeel en de veelal rijke gasten.

Tanya McQuoid

Sicilië was het decor van seizoen twee en de enige twee personen die waren meeverhuisd vanuit het eerste seizoen, waren Tanya McQuoid en Greg Hunt, die elkaar daar op Hawaii hadden leren kennen en als getrouwd stel hun opwachting maken in Taormina op het Italiaanse eiland.

Zonder al te veel te verklappen: Greg (een rol van Jon Gries) is niet wie hij zegt te zijn en niet lang na zijn vertrek laat een groep rijke, verwende gays het oog vallen op Tanya. Als die eenmaal doorheeft hoe de vork in de steel zit, slaat ze de kijkers om de oren met haar fantastische oneliners die nu al weken rondzingen op de verschillende socials.

We Have A Ghost

Afijn, Tanya wordt gespeeld door Jennifer Coolidge en dit stuk gaat helemaal niet over The White Lotus. De actrice is namelijk vanaf 24 februari te zien in een nieuwe Netflix-film met de titel We Have A Ghost. Die gaat over Kevin en zijn familie die viraal gaan nadat ze de geest Ernest in hun nieuwe huis hebben aangetroffen. Coolidge speelt een medium dat meer zegt te weten over Ernest.

Hoewel haar op het eerste gezicht niet heel groot lijkt, staat Coolidges naam prominent onder de trailer op YouTube. In de eerste beelden ziet ze er fantastisch uit, meteen even kijken dus!