Winnen

Winnen bij Winq!

Alleen voor abonnees

24 februari 2023, Winq redactie, 2 minuten

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Kans maken? Kies op deze pagina wat je wilt hebben. Als je in de prijzen bent gevallen hoor je dat na 2 mei.

Let op: alleen abonnees van Winq maken kans op deze prijzen. Nog geen abonnee? Klik dan hier. Meedoen kan tot 2 mei 2023. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

3 x Björn Borg shoptegoed 

(t.w.v. 100, 150 of 250 euro)

Je sportdoelen halen wordt een stuk makkelijker met kleding waar je je goed in voelt. Bij Winq maak je kans op shoptegoed bij Björn Borg. Je kunt kiezen uit klassiekers van de collectie, maar natuurlijk ook voor nieuwe items. Tegenwoordig wordt zeventig procent van de kledingstukken van het merk gemaakt van duurzamer materiaal. Ook nog eens goed voor de wereld dus.
bjornborg.com

Modellen van Björn Borg zonder shirt
3 x Björn Borg shoptegoed.

2 x AGU Pride HDII-Fietsbril

(t.w.v. 140 euro)

Met de druilerige winter nog in ons achterhoofd, maken wij ons op voor het voorjaar. En dan vooral om te shinen zodra de eerste zonnestralen zich laten zien. Dat kan met een flitsende zonnebril. Bijvoorbeeld dit exemplaar van AGU: de Pride HDII-fietsbril, ontwikkeld in samenwerking met de wielrenners van Team Jumbo-Visma. Ook een prima fashion statement voor wanneer je je fiets een dagje in de stalling laat staan.
agu.com

AGU pride HD11-fietsbril
2 x AGU Pride HDII-fietsbril.

1 x Polar Ignite 3 horloge

(t.w.v. 330 euro)

Dit horloge helpt je jouw fitness-, sport- en gezondheidsdoelen te behalen. De Polar Ignite 3 barst van de functies die je helpen het natuurlijke ritme van je lichaam beter te begrijpen. Waar je dan aan moet denken? Tools die je slaapkwaliteit bijhouden, je hartslag meten en je laten zien hoeveel stress je ervaart. Winnaars mogen zelf een kleur uitkiezen.
polar.com

Polar Ignite 3 horloge
1 x Polar Ignite 3 horloge.

5 x Boom proteïne-poeder

(t.w.v. 34,95 euro)

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Hopelijk zijn ze nog niet in de ijskast beland. Balanseer je op het randje van opgeven of doorgaan? Dan is hier BOOM van Arie Boomsma. Plantaardig proteïnepoeder waar jij breder van wordt. BOOM bestaat uit een blend van erwten, tuinbonen, pompoen en biologisch poeder van de moringaboom. Volgens Boomsma heeft het product ook nog eens een ‘prettig mondgevoel’. Daar tekenen we voor.
vitamines.com/boom

Arie Boomsma
Boom proteïne-poeder.

2 x Vans-schoenen

(t.w.v. 90 euro)

De Sk8-Hi van Vans is al sinds de jaren zeventig een vaste waarde in het straatbeeld. Het was na de Old Skool het tweede model met de inmiddels iconische zijstreep. Bij Winq maak je nu kans op een paar van deze klassieke stappers in maat 45 of 46.
vans.nl

Sk8-Hi van Vans.
Sk8-Hi van Vans.
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau